Més de dos mil persones participen enguany en la carrera popular La Ribera contra el càncer

Unes 2.000 persones participaren dissabte en la novena edició de la Carrera Popular ‘La Ribera contra el Càncer’. Una carrera organitzada per l’associació DACMA, en el marc del Dia Mundial contra el Càncer de Mama, que es commemora el pròxim dimecres 19 d’octubre.
Des de 2012, esta carrera esta organitzada anualment per l’associació, en col•laboració amb el Departament de Salut de la Ribera, el Club d’Atletisme La Rabosa i l’Ajuntament d’Alzira.
L’objectiu d’esta carrera, que ha transcorregut per un circuit urbà de 4 quilòmetres, és purament benèfic i els seus beneficis es destinen a la lluita contra la malaltia. Tal i com explicava la presidenta de DACMA, Mariví Ferragud, es tracta no sols de visibilitzar la malaltia, sino també de recordar la importància dels hàbits saludables.
El tret d’eixida de la carrera el va donar l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez; el regidor d’Activitat Esportiva, Fernando Pascual; la facultativa del Servei d’Oncologia Mèdica de l’Hospital d’Alzira Rosa Monfort, i la presidenta de DACMA, Mariví Ferragut, els quals també han participat en el recorregut.

Deixa un comentari