Miguel Ríos actuarà a les festes de Sant Bernat d’Alzira

El regidor de festes, Xavier Pérez, ha desvelat hui qui protagonitzarà els concerts de Sant Bernat. El plat estrella serà Miguel Rios que arriba a Alzira amb la gira que posar punt i final a la seua carrera, ara bé també hi ha d’altres espectacles per a tots els públics. Celtas Cortos, Baron Rojo o Auxili són altres dels protagonistes.
«Un largo tiempo» és el nom de la gira amb què Miguel Ríos, acompanyat per un original format acústic, a més de presentar els seus temes inèdits, durà a terme un repàs dels seus grans èxits renovats. Este concert (a petició de l’artista) serà amb un aforament de 2.500 persones assegudes i el preu serà de 10 euros. Fa només dos mesos esgotava les entrades en el WiZink Center de Madrid en menys d’un mes. A Alzira serà la tercera ocasió per al músic andalús.
Les festes s’iniciaran dimecres 20 de juliol amb un espectacle molt especial, la Societat Musical d’Alzira amb la banda Barón Rojo, una col•laboració històrica amb la qual gaudirem al recinte firal, amb entrada gratuïta. Un concert molt particular.
A més, dijous 21 tindrem una cita doble. La nit començarà amb el grup Celtas Cortos i continuarem amb l’actuació dels valencians Auxili. L’entrada serà de 5 euros.
El divendres 22, el recinte firal oferirà de nou el tribut a Mecano «Me cuesta tanto olvidarte», En acabar, ens quedem amb un clàssic que mai defrauda, l’orquestra La Pato. L’entrada també serà de 5 euros.
A banda dels concerts previstos al recinte firal, també, com és habitual, el cartell es completarà a la resta d’escenaris de la ciutat; la plaça Major, on tindrem el dijous, 21 de juliol, un espectacle musical i una vetlada amb l’orquestra Prometida, una de les millors orquestres del panorama nacional i el parc Pere Crespí, on s’oferiran actuacions variades. En breu s’anunciarà l’inici de la venda d’entrades.

Deixa un comentari