Mil alumnes assistixen als quatre concerts escolars de Spanish Brass al Gran Teatre

Prop de mil alumnes de primària, secundària i batxillerat participen als quatre concerts per a escolars que organitza la regidoria de Cultura amb Spanish Brass. Estos concerts han començat este matí i continuaran demà de 9:30 a 13 hores al Gran Teatre d’Alzira.

Participen en esta iniciativa 530 alumnes de cinc centres alzirenys i 472 d’altres municipis de la Ribera i la Vall d’Albaida. En esta activitat didàctica, els cinc músics del grup de metalls expliquen les característiques dels seus instruments de vent a través d’interpretacions, jocs i improvisacions. Enguany, l’alumnat ha pogut gaudir de l’espectacle Metàl·lics, en què els músics juguen amb l’espai i el cos mentre la música també apareix, evoluciona i calla.

El regidor de Cultura agraïx la participació dels centres educatius assitents, alguns dels quals visiten per primera vegada el Gran Teatre. A més, posa de relleu la capacitat comunicativa dels Spanish i el component lúdic dels seus espectacles per tal d’apropar-se a l’espectador del futur.

Deixa un comentari