Primera Ruta de l’Outlet a Alzira, els dies 15 i 16 de setembre

L’Associació Empresarial Alzira al costat de l’Ajuntament d’Alzira i amb la col·laboració de la Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme organitza la Primera Ruta Outlet. Una ruta que es durà a terme a la nostra ciutat els dies 15 i 16 de setembre. Al voltant de 50 comerços participen i obriran les seues portes amb una zona Outlet. Segons explicava la regidora de comerç, Gemma Alós, setembre és un mes complicat per a la ciutadania per l’increment de despeses de la tornada a l’escola. Per això esta campanya és l’oportunitat perfecta tant per a clients com per a botigues.
L’Ajuntament d’Alzira, a més patrocina dues targetes regal de 500 € cada una que es sortejaran entre aquelles persones que han fet compres a estos comerços. Cada comerç donarà lliurement les participacions al sorteig als seus clients. Tal com explicava la representant de l’Associació empresarial, Marisa Martínez, es posaran catifes a l’entrada dels comerços participants que identifiquen que forma part de la ruta outlet i dins del comerç, es posarà la zona outlet, alguns comerços opten per tota la botiga i altres per una zona concreta.
Tant la regidora de comerç com la representant de l’Associació empresarial d’Alzira han confirmat la bona salut del comerç local, que està recuperant-se després dels anys de pandèmia durant la qual s’incrementa la compra per internet. Així almenys ho han certificat,, en el sentit que la gent està tornant al comerç de proximitat i també torna la fidelitat de la clientela
La llista dels comerços adherits es pot consultar al compte de Facebook Alzira ciutat comercial.

Deixa un comentari