La Mancomunitat de la Ribera es renova amb els nous regidors i regidores eixits de les urnes. El PSOE relleva el seu candidat, fins ara president de l’entitat Txema Peláez.

a Mancomunitat de la Ribera Alta es constituirà demà a Alzira amb els 88 regidors i regidores que han eixit de les passades eleccions locals. També serà moment del comiat de Txema Peláez com a president de l’entitat després de huit anys. Al plenari que tindrà lloc demà a Alzira, es triaran nous càrrecs, entre ells el de president/a que assolirà l’alcaldessa de Senyera, Paqui Monparler. A hores d’ara, per a assolir la majoria calen 45 representants i s’ha arribat a un pacte entre el PSOE i Compromís per assolir la presidència de l’ens comarcal. Peláez respecta la decisió del seu partit de presentar una nova candidata, però no coincidix en les formes.

Peláez que va començar la seua presidència en la Mancomunitat com alcalde de Sumacàrcer ha fet un balanç positiu d’estos anys, que qualifica d’anys de canvi. Anys en què la Mancomunitat s’ha desenvolupat ampliant serveis i fent comarca. Entre els serveis creats en estos anys, Pelàez destaca el projecte punter de les oficines d’habitatge que compta actualment amb cinc seus a la comarca, els programes europeus i sobretot el consens que ha aconseguit de totes les forces polítiques representades a la Mancomunitat, que li ha valgut l’aprovació unànime de tots els pressupostos. En estos huit anys, la Mancomunitat de la Ribera ha passat de tindre un pressupost d’un milió i mig a deu milions, de 35 treballadors a 160 a més de ser referent en projectes europeus.

Deixa un comentari