La piscina coberta obri de nou les seues portes i oferix més de 55 cursets i 51 sessions setmanals en la sala multiusos.

La piscina Municipal Coberta ha obert hui ja les seues portes després del tancament pel període estival, amb les seues instal•lacions totalment llestes i millorades per a practicar esport. Com es va realitzant els últims anys, aprofitant el mes d’agost amb el tancament de l’edifici s’han dut a terme les actuacions de manteniment i millora.
A més també estan obertes les pistes de pàdel, ubicades al Camp d’Esports Venècia.
Cal recordar que està obert el període d’inscripcions per a la temporada 2023/2024 per a les activitats disponibles que són els més de 55 cursets de natació, pàdel i en les sales multiusos una programació de 51 sessions setmanals.
A més dels distints cursos, també hi ha abonaments per a utilitzar els diversos espais de la instal•lació, ja siga la piscina, el gimnàs o el balneari, únicament un d’ells o de forma combinada. Roig recorda que els usuaris dels cursos no tenen perquè ser abonats a la piscina, és indistint, ara bé, sempre hi ha un millor preu si es te l’abonament.

Per apuntar-se cal anar a la mateixa piscina al carrer Verge de la Murta, 53A. L’horari és de dilluns a divendres de 7 a 22 hores, dissabte de 7 a 20 i diumenge de 8 a 14 hores. www.piscina.esportsmunicipalsalzira.com o per correu electrònic a esports@alzira.es.

Deixa un comentari