La Generalitat valenciana posa en marxa una nova edició del bo viatge per a fer turisme a la Comunitat fins que s’acabe l’any. El bo viatge pot subvencionar fins el 60 per cent dels serveis turístics contractats.

La Generalitat Valenciana ha posat en marxa de nou el Bo viatge. Des del passat divendres, s’han llançat els primers 2.000 nous codis del Bo Viatge, “perquè els usuaris puguen començar a viatjar durant l’últim trimestre del 2023”.

En concret, entre el 18 de setembre i el 22 de desembre d’enguany, que correspon al segon període del programa, i en qualsevol dels establiments turístics adherits a la iniciativa, es pot reservar tant l’estada com els serveis complementaris, que també compten amb bonificació, entre ells la manutenció, tractaments de salut i benestar, activitats esportives o excursions.

La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes ha explicat que al llarg de setembre s’aniran emetent nous bons per a gaudir d’estades en la Comunitat Valenciana amb descompte del 60% del total de la reserva. Amb això -ha continuat-, es reactiva l’edició de 2023, encara en vigor, i que preveu injectar, de manera directa, en els pròxims mesos prop de 4 milions d’euros en el sector turístic de la Comunitat Valenciana”. Així mateix, la consellera ha reiterat que Turisme treballa en una nova edició del Bo Viatge per a 2024 amb algunes novetats, amb l’objectiu que arribe a un major nombre de persones beneficiàries.
Destinat a incentivar de la demanda interna en períodes d’estacionalitat i dirigit a persones residents en la pròpia Comunitat Valenciana, en 2023 l’ajuda és del 60% del cost dels serveis turístics contractats, sense distinció d’estada curta o llarga, però sí amb una estada mínima de dues nits consecutives en el mateix allotjament, i fins a un màxim de 600 euros per ajuda concedida.

Deixa un comentari