Places esgotades en menys d’un minut per als exàmens oficials de valencià de l’EOI Alzira

L’Escola Oficial d’Idiomes d’Alzira ha obert hui el procés d’inscripció a les proves de certificació en valencià per a l’alumnat lliure. Les places de sol·licitud de matrícula s’han esgotat en qüestió de segons.

Enguany s’ha tornat a optar per deixar els idiomes més sol·licitats en dates separades, per tal d’assumir la demanda d’una manera més ordenada. Durant el matí, s’han anat obrint els torns per nivells, de manera que a les 9 del matí s’ha obertper al nivell B1, a les 10 per al B2, a les 11 el C1 i finalment a les 12 el nivell C2. Els torns s’han esgotat de seguida i, a hores d’ara, ja no és posible sol·licitar cita prèvia. Les persones que han obtés dia i hora per a matricular-se podran completar el tràmit en el mateix web on s’ha fet la sol·licitud.

Després de completar la matrícula, el dia 21 de març es publicarà la llista provisional d’admesos i exclosos: moment en el qual s’ha de comprovar que la inscripció és correcta i, en cas de no ser-ho, serà possible fer al·legacions. Les llistes definitives es podran consultar el 4 d’abril.

Pel que fa a les proves, la convocatòria ordinària tindrà lloc al juny, i la convocatòria extraordinària per a examinar-se de les parts suspeses en el primer examen, al setembre. Els horaris de les proves orals ordinàries es coneixeran el 12 de maig. Les taxes per a pagar pels exàmens van de 20 a 26 euros, però també hi ha diverses bonificacions i exempcions.

Deixa un comentari