fbpx

El PP d’Alzira presentarà una moció per demanar que cap administració subvencione entitats pancatalanistes

Compartix la notícia

L’ombra de la sentencia del procés s’allarga fins a la nostra ciutat. El PP d’Alzira ha anunciat que presentarà una moció per demanar que cap administració, inclosa la local done subvencions a entitats culturals o mitjans de comunicació considerats “catalanistes”. Al mateix temps que acusa l’Equip de Ggovern de defensar la idea dels països catalans. Per la seua banda,  l’Alcalde ha demanat als populars que deixen d’utilitzar les banderes per traure redit polític.

No és la primera vegada que el PP demana a l’actual Equip de Govern que no done ajudes a cap entitat o mitjà de comunicació considerat “pancatalanista”. En esta ocasió, el grup popular ho farà presentant una moció al pròxim plenari on sol·licita a la Conselleria, la Diputació i el propi Ajuntament que no financen de cap manera estes entitats.

D’Altra banda, l’alcalde d’Alzira ha respost al PP demanant que deixen d’acusar-lo a ell mateix a tot l’Equip de Govern de catalanistes, ja que al seu parer només utilitzen este discurs per desviar l’atenció sobre problemes que travessa el seu partit i per traure beneficis de cara  a les eleccions del 10 de novembre.

Compartix la notícia

Deixa un comentari