fbpx

PP d’Alzira critica els 100 primers dies del Govern de la Vila: serveis socials, neteja i agricultura

Compartix la notícia

El PP d’Alzira ha valorat hui en roda de premsa els 100 primers dies de govern i ha declarat que per a ells han segut tres els punts fonamentals que bipartit ha fallat durant este temps: la gestió dels serveis socials, la neteja i el manteniment d’espais públics com polígons o urbanitzacions i la salvaguarda de l’agricultura tradicional.

Els populars han valorat negativament de l’actual govern aspectes per a ells fonamentals en matèria de serveis socials com l’estat del centre Carmen Picó o la situació del centre de menors d’Alzira. Un punt negre que per al partit de l’oposició deixa entreveure que moltes de les promeses que el bipartit feia abans de les eleccions s’han quedat sols en això.

Un altre dels punts claus que ha presentat el partit popular ha residit en una crítica a la gestió de l’actual govern en el referent a l’agricultura tradicional.

Per últim el partit de l’oposició ha volgut fer referència també a la falta de manteniment i neteja que pateixen algunes zones de la ciutat com els polígons o les urbanitzacions com les del respirall que segons expliquen, sols es netegen després de les seues reclamacions.

A la presentació d’este balanç ha acudir també Fernando de Rosa, Senador de la província de València que ha explicat així alguns dels aspectes que per la seua part ha presentat al ministre Ábalos després de tot este temps de govern i que contribuirien a la millora de la ciutat d’Alzira.

Compartix la notícia

Deixa un comentari