fbpx

PP critica el rebuig del Govern a la moció de plans d’ocupació per a persones discapacitades

Compartix la notícia

En el dia internacional de les persones discapacitades, el Partit Popular d’Alzira lamenta que el Govern Alzireny no haja portat endavant la seua moció de creació de plans d’ocupació per a este col·lectiu. No obstant això, l’Ajuntament assegura que ja treballa en la inclusió laboral de les persones amb diversitat funcional, intel·lectual i psíquica pel que fa a les competències municipals i que estudia subvencionar els col·lectius ADISPAC i La Nostra Veu.

El grup popular acusa el govern d’abandó a este col·lectiu arran de votar en contra de la seua moció. A més, els populars exposen que possiblement des de l’Agència IDEA es podrien dur a terme plans d’ocupació per a este col·lectiu. Els populars expliquen que els haguera agradat celebrar un  dia com hui on es reivindiquen els drets de les persones amb discapacitat amb actes i no sols amb paraules.

No obstant això, l’alcalde d’Alzira Diego Gómez assegura que el govern municipal ja ha fet tot el que està en les seues mans durant 2018 i 2019 per a ocupar a persones amb diversitat funcional i sensorial i que la resta és competència autonòmica. A més, Gómez assegura que l’Ajuntament contempla la possibilitat de subvencionar als organismes alzirenys que treballen amb ells.

Compartix la notícia

Deixa un comentari