PP demanà al consistori que solucione el problema de les aigües estancades

El PP d’Alzira demana a l’Ajuntament que solvente el problema de les aigües estancades i putrefactes que s’acumulen a solars i el centre de salut, ja que són un focus de proliferació de mosquits.
Per al Partit Popular és contradictori que l’ajuntament sancione un particular per tindre un poal d’aigua al balcó i no solucione açò, que consideren que està en les seues competències. Els populars alzirenys consideren una temeritat de la Conselleria de Sanitat i de l’Ajuntament d’Alzira l’existència d’estos vivers incontrolats de mosquit tigre i mosca negra. Especialment greu consideren el cas de la bassa existent al centre de salut del carrer Hort dels Frares on l’aigua s’ha quedat en putrefacció.
Des de la formació recorden també el cas reiterat del solar inundat del carrer Joanot Martorell que seguix ple d’aigua insalubre. Des del PP critiquen que l’equip de govern aprove ordenances per multar fins 3.000 € a qui tinga un plat baix del test en un balcó i que no faça res amb qui té milions de litres d’aigua putrefacta. Demanen que se sancione la Conselleria de sanitat i el propietari del solar de Joanot Martorell.

Deixa un comentari