PP i C’s critiquen la situació dels clubs esportius durant el tancament del Fontana Mogort

PP i Ciudadanos han criticat la situació que estan patint els clubs esportius municipals amb el tancament del Fontana Mogort per obres. Ambdós partits de l’oposició critiquen que no s’ha gestionat i plantificat els canvis que patixen els clubs d’esport base repartits en altres instal·lacions.

El portaveu de Ciutadans (Cs) Alzira, Miguel Vidal, ha explicat que hi ha limitació d’horaris; dificultat d’accés; falta d’instal·lacions que obliga a compartir-les fins i tot a diferents clubs; i dèficit de diligència amb els centres educatius de cara a l’inici de les activitats”. A més, ha destacat l’edil de Ciutadans, “algunes pistes no s’adapten a les necessitats de la pràctica esportiva”. Unes condicions adverses que s’han de millorar. Miguel Vidal.

Per la seua banda, el partit popular explica que per tal de suplir la utilització del Fontana Mogort, s’han fet rondes per entrenar en col·legis públics de la ciutat. Una situació que està duent dificultats, perquè el govern alzireny ha canviat tot el procediment que han de tramitar els clubs per a entrenar a les pistes esportives dels centres escolars. Bernat Rios, regidor del Partit Popular.

Deixa un comentari