Programació cultural per al cap de setmana

La música omplirà hui de nou la Casa de la Cultura amb el trio ONA NUA. Es tracta de la segona setmana consecutiva en la qual la nostra ciutat podrà gaudir de nou de la cultura amb el programa “Música al Claustre” i les entrades ja estan esgotades. Això sí, els espectacles han de realitzar-se encara i durant un temps amb un aforament limitat a 50 persones i les cadires numerades i separades a 2 metres de distància.

Demà dissabte el programa continua amb el duo Evocació i el violinista Raúl Arias i el diumenge torna a la ciutat el quintet de metalls “Spanish Brash”. Els tres espectacles començaran a les 19:30 i tal i com marca la normativa els espectadors hauran de portar mascareta i netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic abans d’entrar al recinte.

Les entrades que encara no s’han venut per al cap de setmana podran adquirir-se a la taquilla de la Casa de la Cultura, una hora abans dels espectacles. A més, els concerts es retransmetran a través del canal de Facebook del Gran Teatre des del dimarts al dijous de la setmana següent de la realització.

Escolta l’informatiu sencer ací:

Ir a descargar

  

Deixa un comentari