Pròrroga automàtica per tornar els llibres a la Biblioteca Municipal d’Alzira

La Biblioteca Municipal d’Alzira informa de la pròrroga automàtica del termini de devolució dels llibres, DVD i CD, mentre dure l’actual situació d’alarma.

A més, des de la Biblioteca Municipal es recorda que els usuaris poden accedir a eBiblio, el servei de la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana que fa possible la lectura de llibres electrònics en préstec de 21 dies per a diferents dispositius: tauletes, telèfons intel·ligents, ordinadors personals o lectors de llibres electrònics.

El servei està disponible en el web www.comunitatvalenciana.ebiblio.es o a través de l’App eBiblio Comunitat Valenciana. Pot fer ús qualsevol persona que dispose d’un carnet de lector expedit per una biblioteca integrada en la Xarxa Electrònica de Lectura Pública Valenciana. Si no es disposa de carnet, la Biblioteca pot expedir-ne un provisional.

Per a entrar cal indicar el DNI o número de lector i la contrasenya. Si tenen dubtes, poden telefonar al 962012981 en horari de matí, o bé enviar un missatge a biblioteca@alzira.es.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

Ir a descargar

Deixa un comentari