L’alzirenya Empar Piera posa en marxa un nou projecte solidari a una població de Kènia.

L’alzirenya Empar Piera enceta la setmana que ve el viatge inicial del projecte Árbol, un projecte de cooperació cultural que cada vegada la du a un país del món. Este projecte consistix en anar recollint contes del món, cada vegada s’escull un lloc al món on es recullen contes de tradició oral que són il•lustrats per xiquets i xiquetes d’eixe lloc concret. El conte escrit en la llengua original i en altres idiomes, més les il•lustracions es convertixen en un llibre, que es ven per a recaptar fons per a l’escola de la comunitat d’origen d’estos xiquets i xiquetes. Un projecte totalment circular i solidari que l’ha dut a pobles de Kènya, Senegal o Sri Lanka. Enguany el projecte es durà a l’illa Lamu de Kènya i es col•laborarà amb una oenege local.
La próxima setmana ella i la seua filla Urelle partixen cap a Kènia a dur a terme este projecte que sol coincidir amb les vacances escolars dels xiquets i xiquetes de la comunitat local. Es per això que durant estos dies que elles estan allí, es convertix en una espècie d’escola d’estiu en què els més menuts fan les il•lustracions del llibre.

Després de la primera fase del projecte, comença la segona i la tercera fins que el llibre està enllestit i compta no sols amb el conte amb l’idioma original i traduït, també té un glossari, una línia de temps i un vídeo que explica com s’ha dut a terme.

Deixa un comentari