Renfe invertix 500.000 euros en les obres de millora d’accesibilitat a l’estació de Rodalies d’Alzira

Els treballs inclouen l’adaptació a la normativa actual d’accesibilitat i la millora de l’eficiència energètica, entre altres coses, i duraran 6 mesos.
Concretament, estes obres de millora d’accesibilitat inclouran l’adaptació de l’alçada de les vores de l’andana al gàlib ferroviari, la instal·lació de paviments podotàctils i de línia de seguretat, un nou sòl antilliscant en andanes i nous encaminaments en l’accés a l’estació: el pàrking estarà millor connectat i es treballarà en la inundabilitat del pas inferior i s’inclouran indicacions en braille en el camí.
A més, Renfe també canviarà el sistema d’il·luminació per llums LED amb control DALI, que permet obtindre els nivells lumínics adequats a l’accessibilitat i, així, millorar l’eficiència energètica i modernitzar les marquesines.
Estos treballs, entre els quals també es pintarà l’estació, s’engloben en el pla d’actuacions de Renfe per a les rodalies del nucli de València. Les obres es realitzaran durant la nit per tal de no intervindre en la rutina dels usuaris i usuàries de l’estació; cal destacar que, en l’estació d’Alzira, viatgen diàriament 2.700 persones.
El Delegat institucional de Renfe en la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ja ha presentat el projecte d’estes obres a l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, qui les ha valorat com una molt bona noticia. L’escoltem en l’informatiu:

      informatiu-migdia-5-novembre-2020_md_59924573_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari