Ribera en Bici convida la ciutadania alzirenya a pedalejar per la pau i el clima

El col·lectiu Ribera en Bici-Ecologistes en acció ha organitzat un passeig en bici per la Pau, la Cooperació i el Clima. Esta iniciativa s’emmarca en la II Setmana de la Cooperació i la Solidaritat d’Alzira. El passeig tindrà lloc el divendres a les 17 hores i començarà a la Plaça de la Generalitat.

Des de Ribera en Bici convoquen la ciutadania, adults i xiquets, a pedalejar per exigir que s’acabe la guerra i es dediquen recursos a solucionar l’emergència climàtica. Enguany pot ser l’any més calorós de la série meteorològica perquè el CO2 i la resta de gasos d’efecte hivernacle seguixen augmentant en contra de les recomanacios de l’IPCC i el PNUMA, que indiquen que hem de reduir a la meitat les emissions i els combustibles fòsils durant esta dècada.

Per a Ribera en Bici, la lluita contra el canvi climàtic està estretament lligada amb el desarmament, perquè els recursos invertits en les guerres podrien dedicar-se a solucionar altres problemes més greus. Pedro Domínguez, portaveu de Ribera en Bici, explica que hi ha un moviment pacifista que està reorganitzant-se i que la iniciativa del divendres va en eixa línia.

Recordem que el passeig començarà a la Plaça de la Generalitat el divendres a les 17 hores. Els menors han d’anar acompanyats.

Deixa un comentari