Ribera en Bici veu amb bons ulls el carril bici Alzira-Algemesí i recorda que el cotxe és el principal contaminant de les ciutats

La Ribera en Bici-Ecologistes en Acció valora positivament la finalització del carril bici que conneta Alzira amb els seus polígons industrials i amb la veïna Algemesí. Des del col·lectiu mediambiental, feliciten la Conselleria per este projecte i fins i tot li retrauen haver tardat tant de temps.

Davant les crítiques que ha generat esta obra, per la eliminació d’un carril de cotxes per a fer el carril bici, la Ribera en Bici assegura que els embussos a la zona ja es produïen fa anys. A més, els ecologistes recorden que el petroli s’està acabant i que el cotxe és un luxe i representa el principal problema de les ciutats.

Ecologistes en Acció recorda que encara hi ha pendents altres connexions de la capital de la Ribera amb els pobles del voltant. El col·lectiu reitera que el carril bici oferix una via segura per a ciclistes i vianants. En eixe sentit, per completar la seguretat d’este projecte, sol·liciten a l’Ajuntament d’Alzira que aplane els bonys del camí de Massasseli, que connecta el final del carril bici amb Algemesí.

Deixa un comentari