Salut Pública estudiarà noves mesures restrictives per a Alzira

Salut Pública estudiarà noves mesures restrictives per a Alzira però que, de moment, no passaran pel confinament perimetral. Així ho ha assegurat la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, que ha visitat este matí l’Ajuntament d’Alzira per tal d’avaluar la situació sanitària a la nostra ciutat. Davant l’augment descontrolat dels contagis, l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, ha demanat més control pel que fa als aforaments i un toc de queda que s’avance a les 20:00 o les 22:00 hores.

La reunió s’ha produït en l’Ajuntament d’Alzira amb la presència de la regidora de Sanitat, Gemma Alòs, i el director de Salut Pública del Departament de Salut de la Ribera, José Añó. L’alcalde d’Alzira ha traslladat a Salut Publica la seua preocupació davant la dispersió dels casos en l’àmbit escolar i familiar a Alzira i la presència de la covid-19 als camps i magatzems de caquis i cítrics. Gómez ha assegurat que demanarà, de nou, la col·laboració del sector de la hostaleria i del camp en el compliment de les mesures.

Isaura Navarro ha explicat que, en el marc de contacte permanent entre Salut Pública i els Ajuntaments, s’avaluaran les peticions que s’han fet per part d’alcaldia i s’implantaran en la mesura que siguen el menys perjudicials possible per a la ciutadania. Escoltem Diego Gómez i Isaura Navarro en l’informatiu:

      informatiu-migdia-16-novembre-2020_md_60455018_wp_1
Ir a descargar

Deixa un comentari