Santa Caterina oferira visites guiades pel matí a partir de setembre

Santa Caterina continuarà amb les visites guiades en setembre. Després de penjar el cartell de “complet”, en ocasions, amb quatre dies d’antelació a les visites organitzades durant el més de juliol, el guia turístic alzireny Juanjo Sanz deixa la porta oberta a continuar estes visites a l’església en horari diürn.

Redescobrir el patrimoni cultural ha estat un dels objectius amb el qual es van encetar les visites guiades nocturnes al temple alzireny. Unes visites que, durant dues edicions, han permès conèixer el vessant artístic de Santa Caterina i d’altra, recaptar fons per a la restauració de la torre campanari. Precisament enguany, que els moviments s’han vist limitats a causa de la pandèmia, ofertes culturals d’este caràcter han ampliat l’oferta de turisme de proximitat al municipi. Juanjo sanz.

Davant l’èxit de les visites guiades a este temple del segle tretze, el guia turístic proposa reprendre les visites el primer dissabte de cada mes a partir de setembre. En esta ocasió, canviant la companyia de la lluna, pels primers rajos de sol.

Deixa un comentari