Sergio Gascó crea un dispositiu de retenció canina

L’alzireny Sergio Gascó ha creat un dispositiu de retenció canina per als vehicles. Aquest bomber del parc de Bombers d’Alzira ha dedicat els darrers cinc anys a buscar un sistema d’anclatge el suficientment avançat com per assegurar el viatge de les nostres mascotes en cotxe i permetre que el transport de les mateixes siga més còmode i eficient.

Aquest projecte, que està apunt de presentar-se a falta dels darrers detalls estètics, és fruit del treball d’aquest professional que després d’adoptar una gosseta va adonar-se’n que no hi havia cap sistema de retenció que permetera el seu transport segur. Per això va decidir iniciar aquest projecte que veurà la llum i que en les seues paraules, serà el sistema d’anclatge per a mascotes més segur del món.

A més, Gascó ha explicat la necessitat que la ciutadania siga consicent de la importància d’estos sistmes de seguretat també en les masoctes, ja no sols per les pròpies mascotes sinó pels danys que es poden produir en cas d’accident de trànsit.

Així explicava a El Dia per Davant què era el que ell buscava en un sistema d’anclatge i, encara més, quins són els requisits que han de complir eaquestos sistemes:

Ir a descargar

 

Deixa un comentari