Serval amplia la campanya “El valencià dona molt de joc”

El Serval amplia la campanya El valencià dona molt de joc dirigida a xiquets, xiquetes i joves esportistes d’Alzira. Esta campanya complementa la realitzada a tots els centres educatius que té com a objectiu fomentar l’ús del valencià, la pràctica d’esports i de jocs populars tradicionals.
Hui precisament la campanya ha arribat al campus de pilota valenciana que es realitza al Camp d’esports de Venècia. L’alumnat ha rebut una gorra que té imprés l’eslògan El valencià dona molt de joc i uns adhesius que mostren joves que juguen amb modismes aplicats a alguns esports com “ No toques pilota”. A més tindran 10 exemplars del llibre De la Vega, un pilotari de Joan Francesc Herrero i Piqueres. Alfred Aranda, regidor de cultura, expressava la seua satisfacció davant la rebuda per part de les joves pilotaires.
El pròxim 22 de juliol, li tocarà a l’halterofília. Els 170 joves participants en el campionat d’halterofília, rebran una camiseta que té imprés l’eslògan “Quin pes m’has llevat de damunt!” I també recordem que els xiquets i les xiquetes que assistixen a l’Escola d’Estiu Municipal, que té lloc al CEIP Federico Garcia Lorca, participaran en un taller de jocs populars tradicionals. A més es repartiran alguns taulers del Joc de Dril i Reciclem com cal, elaborats per la Regidoria de Cultura.

Deixa un comentari