Think Tank i Agenda Urbana esta vesprada a la Casa de la Cultura

Esta vesprada tindrà lloc un nou Think Tank a les sis a la Casa de la Cultura, continuant amb la programació dels Labs 2022, laboratori d’idees. El grup Llavorem parlarà de l’impacte que té la contaminació ambiental sobre les dones, amb el lema Intoxicades.

A les sis i mtja, també a la Casa de la Cultura, Alzira presentarà els treballs realitzats dins de l’Agenda Urbana local en la Jornada Participativa de Presentació dels Treballs de l’Agenda Urbana Valenciana: Qualitat Urbana i Salut.

L’esdeveniment estarà presidit per Diego Gómez, alcalde d’Alzira i Immaculada Orozco Ripoll, Secretària Autonòmica de Política Territorial, Urbanisme i Paisatge. La primera ponència, Qualitat urbana i salut, estarà impartida per José Fariña Tojo, Doctor arquitecte, Catedràtic d’Urbanística i Ordenació del Territori i Professor Emèrit de la Universitat Pilitècnica de Madrid.

Sobre les set, els memebres de l’equip tècnic de l’Agenda Urbana Valenciana, Oriol Boscà i Marta Carbonés, explicaran la metodologia d’elaboració i les principals línies d’actuació. A les set i vint, Sara Sánchez, mànager de l’àrea de Solucions Urbanes de TECH Friendly, l’empresa encarregada de l’elaboració de l’Agenda Urbana d’Alzira, oferirà una visió local. Sara Sánchez explica que Alzira ha sigut escollida com a pilot dins de tota Espanya i que és un exemple a seguir.

A les set i mitja hi haurà una participació oberta, moderada per Rosa Pardo i Marín, Directora General de Política Territorial i Paisatge. En finalitzar l’acte, s’oferirà un vi d’honor.

Deixa un comentari