Toni Cantó visitia Alzira per reunir-se amb empresaris, comerciants i cooperativistes

Compartix la notícia

El portaveu de Ciutadans Toni Cantó ha visitat la ciutat d’Alzira per recollir les propostes d’Alzicoop i l’Associació d’Empresaris i Comerciants i portar-les com a esmenes als pressupostos de la Generalitat.  En la seua visita al mercat, ha afirmat que a Alzira hi ha una gran quantitat de personal improductiu contractat a dit.

Cantó assegura que traslladarà al Congrés dels Diputats reivindicacions dels agricultors valencians com les necessàries inversions per a ajudar als joves agricultors i la importància d’aconseguir finançament per a canviar les vies energètiques a fonts renovables. A més, Toni Cantó ha assegurat que lluitarà per connexió de la ciutat amb l’AP-7. I per últim, el polític també ha fet referència a l’anormalitat, que al seu parer, suposa que el govern alzireny faja servir la meitat del seu pressupost en ocupació.

Des del partit de Ciutadans, asseguren que si entren al govern canviaran els contractes civils pels mercantils per millorar la solvència dels compradors. I a més, duran a terme una mesura per a ajudar als sectors productius que al seu parer són “els grans oblidats” a través d’una cooperativa elèctrica que permeta la reducció dels costos.

Compartix la notícia

Categories Política

Deixa un comentari