Tyrius celebra el dinar de cloenda de curs en Alzira amb Ximo Puig

L’Associació Provincial de Mestresses de casa i consumidors Tyrius va celebrar ahir el tradicional dinar de fi de curs a Alzira, que va aconseguir més de 800 dones de tot el territori valencià. Un esdeveniment que comptà amb la presència de diverses autoritats de la nostra comunitat, entre elles, el president en funcions de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig.

La presidenta Provincial de l’Associació, Vicenta Alcácer Navarro encetava este dinar de germanor felecitant la menbre de major edat amb 107 anys complits i felicitant totes les membres que valentament han format part de les llistes a les eleccions municipals per recolzar el paper i el compromís de la dona a la vida pública.

A l’acte assistiren el president de la Generalitat Valenciana Ximo Puig, la Consellera de Justicia, Administracion Pública, Reformes  Democràtiques i Llibertats Públiques, Gabriela Bravo o la Directora General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Maria Such Palomares.

El president Puig, per la seua part va agrair la tasca de més de 50 anys que du a terme Tyrius pel que fa a temes importants com ara la violència de gènere, o el paper de la dona en la societat,  i va destacar com d’important és un acte com este en què, des de la convivència, es compartixen els valors que transmet l’associació.

Deixa un comentari