Una alumna del Taller d’Ocupació d’IDEA rep el reconeixement a la Qualitat dels Projectes Erasmus+ 2021

L’alumna d’IDEA Ángeles Martinez Caballero ha sigut guardonada amb el Reconeixement a la Qualitat dels Projectes Erasmus+ 2021 en la categoria de Formació Professional. Estos guardons, entregats pel Servei Espanyol per a la Internacionalització de l’Educació, busquen donar visibilitat als resultats i casos d’èxit aconseguits per aquest programa europeu a Espanya durant l’any 2021.

Després de completar els seus estudis del Taller d’Ocupació 2019 en la seua especialitat “Gestió tele-assistència i Mediació Comunitària va tindre la possibilitat de realitzar les seues pràctiques formatives Erasmus+ durant un període de 3 mesos a la ciutat italiana de Pesaro. Una mobilitat europea que va tindre lloc durant el primer trimestre de 2021 i que li va permetre, no sols fer pràctiques sinó que també va millorar les seues competències en idiomes. La guanyadora d’este premi, explica el que suposa guanyar un premi com este, que la convertix en exemple. La seua història és la de les dones de 45 anys, que en un moment deixaren el mercat laboral i que després amb esta edat ja no són acceptades per les empreses. Angeles Martínez.

La mobilitat europea d’Ángeles, sota la marca projecte IDEA Moves compta ja amb 7 edicions i forma part de les 254 mobilitats que l’Ajuntament d’Alzira ve gestionant des de l’any 201. Tal i ocm explica la mateixa Angeles, hi ha programes erasmus per a totes les edats i la mobilitat europea oferix moltes oportunitats.

Deixa un comentari