Una xerrada contra el racisme enceta la II Setmana de Solidaritat i Cooperació d’Alzira

Hui comença la II Setmana de la Solidaritat i la Cooperació d’Alzira, que s’estendrà fins al 18 de desembre. Esta jornada s’emmarca en la programació de l’Agenda 2030, i està organitzada per la Regidoria de Cooperació de l’Ajuntament d’Alzira amb el suport de la Conselleria de Participació, Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica.

La primera activitat, organitzada per Fudación Cepaim, tindrà lloc esta vesprada de cinc a set en línia. Es tracta de la taula col·loqui ‘Intercanvi de bones pràctiques per a combatre el racisme i la xenofòbia’, dins del projecte Desactiva. Més informació i inscripcions en el lloc web de Cepaim.

Amnistia Internacional la Ribera, EncuentraTe Grup de Dones, La Ribera en Bici, Creu Roja o el Grup de Debat per la Igualtat també col·laboren en la Setmana de la Solidaritat i la Cooperació. Les jornades acolliran la commemoració del Dia dels Drets Humans o el de les Persones Migrants. També debats, passejades a peu i en bici, tallers de cuina, contacontes, un joc d’Escape Box els dies 16 i 17 a l’Escola d’Adults o la recollida de material per a l’ONG El Norte Perdido del 14 al 16 a les dependències de l’Ajuntament d’Alzira.

Deixa un comentari