Unides Podem ha presentat hui a Alzira la llista per a les pròximes eleccions municipals
La coalició pretén superar el vot del 2019 per millorar Alzira i la vida dels alzirenys

Unides Podem ha presentat hui a Alzira la seua candidatura davant d’un auditori ple de gom a gom. S’ha donat a conéixer la llista electoral de la coalició, encapçalada per l’arquitecte Agustín Pérez i formada per perfils diversos com exregidors, activistes mediambientals, sindicalistes, professors, enginyers o ames de casa.

A l’acte han assistit el cap de llista, Agustín Pérez; Laura Climent i Isabel Magalló, segona i tercera de la llista respectivament, i Héctor Illueca, vicepresident segon i conseller d’Habitatge. Illueca destacava la importància d’esta coalició perquè retorna la política a la gent humil. Així mateix, Pérez defensava la importància d’una esquerra cohesionada i assegurava que tant Podem com Esquerra Unida han deixat de costat les sigles dels seus partits per anar de la mà en el projecte d’Unides Podem Alzira.

El candidat a l’alcaldia ha assenyalat també quins són els principis irrenunciables d’Unides Podem, entre els quals destaquen la igualtat, la defensa d’allò públic, la solidaritat amb les persones més desfavorides, la participació ciutadana, el respecte pel medi ambient i la promoció de la cultura i de la nostra identitat. Així mateix, Pérez ha manifestat la intenció de la coalició Podem-Esquerra Unida de recuperar i, fins i tot, superar el vot alzireny de 2019.

Pel que fa a la llista, hi trobem Laura Climent, d’Esquerra Unida, en segona posició i Isabel Magalló, de Comissions Obreres, en tercera posició, com havíem avançat. Completen les cinc primeres posicions Álex España, d’EU i Arianna Guardiola, de Podem. Entre els noms coneguts, quatre exregidors: Manuel Valls, Francisco Gimeno, Vicent Alonso i Iván Martínez, l’últim regidor d’Esquerra Unida a l’Ajuntament d’Alzira, del 2011 al 2019.

Deixa un comentari