Unió per les Pensions d’Alzira reivindica la recuperació del poder adquisitiu dels salaris i pensions en la primera concentració del nou curs davant l’Ajuntament

El Col•lectiu Unió per les Pensions d’Alzira torna als carrers després de l’aturada dels mesos d’estiu. Hui, com acostumen a fer setmanalment, han celebrat una concentració a la plaça de l’Ajuntament per a reclamar la recuperació del poder adquisitiu dels salaris i pensions.
L’inici de curs arriba amb una devaluació de les pensions i salaris molt gran. L’any passat ja van perdre un tres per cent del valor del que guanyaven, ara, amb la crisi que ve esperen que siga molt més. Denuncien que les dones jubilades i treballadores son les més perjudicades d’esta pèrdua de valor, perquè l’escletxa de gènere de salaris i pensions fa que arriben a la jubilació amb un 30 per cent menys de pensió. Per tot açò i el que consideren que són constants retalls dels serveis públics ixen al carrer.
Des de l’associació denuncien, a més, que amb la guerra d’Ucraïna s’està justificant per retallar els serveis dels treballadors i jubilats. Reivindiquen que és immoral que les empreses energètiques aconseguixen rècords de benefici mentre la gent perd diners. Este és altre dels motius que els portarà a iniciar a Alzira l’1 d’octubre la marxa est de pensionistes a Madrid a peu, per arribar el 15 d’octubre.

Deixa un comentari