La campanya ‘El valencià en moviment’ commemora el Dia de l’Esport
El regidor de Cultura i d'Esports han assegurat que l'esport és una eina efectiva per fomentar l'ús del valencià

La campanya ‘El valencià en moviment’ s’estrena amb la commemoració del Dia de l’Esport, a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez ‘Aspar’. Amb motiu de la celebració del 6 d’abril, Dia Internacional de l’Esport per al desenvolupament i la pau, hui els alumnes de 5é i 6é del CEIP Tirant lo Blanc han realitzat diferents proves atlètiques relacionades amb les olimpíades a la Ciutat Esportiva Jorge Martínez ‘Aspar’. En finalitzar, han rebut una camiseta de la campanya ‘El valencià en moviment’, patrocinada pel Serval.

El regidor de Cultura, Alfred Aranda i el regidor d’esports, Fernando Pascual, han acudit també a les instal·lacions per a presentar les bases de la 2a edició d’esta campanya, dirigida a tots els clubs i escoles esportives d’Alzira, amb l’objectiu de promocionar l’ús del valencià entre els seus usuaris i usuàries, així com jugadors i jugadores.

En este sentit, el regidor de Cultura, ha assegurat que amb esta campanya es vol fomentar l’ús del valencià, ja que la nostra llengua ha d’estar sempre en moviment i l’hem d’entrenar cada dia perquè puga superar totes les metes. L’escoltem:

Deixa un comentari