Les valencianes joves, la cara de la precarietat laboral

La precarietat laboral te cara de dona jove. Eixa és una de les conclusions  a les que ha arribat el sindicat CCOO després d’elaborar el seu informe sobre la situació socio laboral de les dones 2019. I és que les dades parlen per si soles, ja que l’escletxa salarial se situa actualment en el 22,5% , el que suposa que les dones valencianes treballem gratuïtament des del 9 d’Octubre fins que s’acaba l’any.

Amb esta realitat , el sindicat apel·la a les administracions perquè apliquen d’immediat mesures que eliminen les desigualtats laborals entre dones i homes, som igualar els permisos de maternitat i paternitat, o rebre obligatòriament el mateix sou pel mateix treball.  Així ho ha indicat el secretari comarcal de CCOO, Josep Antoni Carrascosa.

Les dones valencianes treballem gratuïtament des del 9 d’Octubre fins que s’acaba l’any

Carrascosa també ha indicat que la lluita contra la violència masclista no pot donar un pas enrere, malgrat els missatges que estan arribant des de diverses formacions d’extrema dreta en contra de l’actual llei contra la Violència de gènere.

El sindicat ha animat a tota la societat a sumar-se a als aturs  convocats el pròxim dia 8 de març amb motiu del dia de la dona treballadora.