Vora 150 persones han rebut ajuda amb els tràmits electrònics en la primera etapa de La Clau al carrer

Prop de 150 persones han demanat cita per a rebre ajuda en la tramitació a les seues electròniques de diverses administracions. Estes són les dades del projecte pilot La Clau al carrer, que conclou la primera etapa després de 16 sessions i dos mesos acompanyant la ciutadania en la gestió dels tràmits electrònics a diversos punts de la ciutat.

138 persones van demanar cita prèvia a través del telèfon habilitat a l’efecte, i vora 20 més van ser ateses sense cita pels treballadors de La Clau i del Servei d’Innovació i Tecnologia. El perfil dels assistents marca una tendència majoritària de dones, amb el 69%, i de persones entre els 35 i els 65 anys, amb un 71%. Entre els tràmits més demandats, la tramitació del Bo Cistella, l’ajuda de 200€ d’Hisenda, la sol·licitud de la Vida Laboral, la firma digital Clave o el certificat d’antecedents sexuals, i l’obtenció de cita a la Seguretat Social.

La valoració inicial després d’esta primera etapa és positiva, així com el nivell de satisfacció dels usuaris. De cara al futur, es planteja poder continuar amb esta iniciativa d’una manera permanent i millorada per a poder arribar als diversos barris de la ciutat en horaris accessibles a tota la ciutadania.

Deixa un comentari