Xúquer Centre Educatiu treballa el covid-19 de manera interdisciplinària

Compartix la notícia

Xúquer Centre Educatiu treballa el covid-19 de manera interdisciplinària amb l’alumnat de primer de l’ESO. Els estudiants han treballat la pandèmia mitjançant un projecte cooperatiu entre totes les matèries de manera individual i col·lectiva. Des de casa, havien de realitzar com a treball final una presentació en la qual explicaren les mesures que consideren més adequades per a la tornada a la normalitat.

En l’assignatura d’informàtica han tractat les notícies falses i en matemàtiques les estadístiques sobre els afectats a la nostra Comunitat. També han estudiat com ha afectat al medi ambient esta pandèmia i quines han sigut les majors pandèmies de la història de la humanitat. A més, els alumnes han reflexionat sobre de quina manera els ha canviat la vida la crisi sanitària i sobre la importància de tindre una finestra a casa.

Els alumnes han pogut analitzar de manera on line i en contacte amb els professors totes les vessants de la pandèmia. Segons afirmen, ha sigut una experiència molt grata que els ha permés aprendre molta més informació del virus de la que havien escoltat als mitjans de comunicació.

Escolta l’informatiu complet ací:

      informatiu-migdia-10-juny-2020_md_51928301_wp_1

Ir a descargar

 

Compartix la notícia

Deixa un comentari