XXV convenció de penyes valencianistes

Compartix la notícia

La XXV convenció de penyes va convertir este dissabte Alzira en epicentre del valencianisme. Més de 1000 aficionats del València CF es van congregar en la sala Rex per gaudir de la visita  de tres jugadors, l’entrenador i el president del club que van acudir acompanyats de la recentment guanyada Copa del Rei.

200 penyes es van reunir en un acte en què hi havia preparada una exposició fotogràfica amb els millors moments del club i un dinar on les diferents organitzacions han celebrat el quart de segle d’este encontre i els últims èxits del València.

Els jugadors Jaume Doménech, Kongdobia i Gameiro van acudir a l’acte i van assegurar que es deixarien la pell en el camp per tornar a l’equip al més alt. A més es van fer ressò de la importància de fomentar la humilitat i els aspectes més socials en l’esport. Anil Murthy, president del club i Marcelino Garcia, entrenador tamé es van mostrar orgullosos de tots els èxits aconseguits en esta temporada i de poder celebrar-los també amb els alzirenys.

 

 

 

Imatges Riberaexpress

Compartix la notícia

Deixa un comentari