fbpx

Alzira habilita dos Ecopunts Nets

Compartix la notícia

La regidoria de Serveis Urbans d’Alzira ha instal·lat dos Ecopunts Nets en zones estratègiques de l’extraradi per tal de facilitar el reciclatge als veïns i no es descarta implantar-ne en altres zones. Un d’ells es troba en la zona de l’antic camp de tir situat en el camí al cementeri i l’altre en la zona del Xavegó. Amb la creació d’estos espais es pretén evitar els abocadors incontrolats que actualment existixen i proliferen en el terme municipal.

Allí es recolliran i emmagatzemaran temporalment i de manera  gratuïta els residus domèstics que, pel seu gran volum o perillositat, no han de llançar-se a la bossa del fem ni depositar -se en els contenidors del carrer.

En estos Ecopunts Nets es podran dipositar restes de poda domèstica, trastos vells o mobles sense necessitat d’anar a l’ ecoparc. També es poden dipositar les bosses de fem domèstic, garantint així el seu reciclatge i correcta eliminació. El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que s’han vist la necessitat d’haver-hi de crear este nou servei a causa de la  gran quantitat d’enderrocs i fem que es genera en abocadors incontrolats en diferents punts del nostre terme municipal.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-14-juliol-2020_md_53861328_wp_1
Ir a descargar 

Compartix la notícia

Deixa un comentari