Alzira habilita dos Ecopunts Nets

La regidoria de Serveis Urbans d’Alzira ha instal·lat dos Ecopunts Nets en zones estratègiques de l’extraradi per tal de facilitar el reciclatge als veïns i no es descarta implantar-ne en altres zones. Un d’ells es troba en la zona de l’antic camp de tir situat en el camí al cementeri i l’altre en la zona del Xavegó. Amb la creació d’estos espais es pretén evitar els abocadors incontrolats que actualment existixen i proliferen en el terme municipal.

Allí es recolliran i emmagatzemaran temporalment i de manera  gratuïta els residus domèstics que, pel seu gran volum o perillositat, no han de llançar-se a la bossa del fem ni depositar -se en els contenidors del carrer.

En estos Ecopunts Nets es podran dipositar restes de poda domèstica, trastos vells o mobles sense necessitat d’anar a l’ ecoparc. També es poden dipositar les bosses de fem domèstic, garantint així el seu reciclatge i correcta eliminació. El regidor de Serveis Urbans, Fernando Pascual, ha destacat que s’han vist la necessitat d’haver-hi de crear este nou servei a causa de la  gran quantitat d’enderrocs i fem que es genera en abocadors incontrolats en diferents punts del nostre terme municipal.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:
Ir a descargar 

Deixa un comentari