fbpx

AVA assegura cque els contractes a temporeres complixent el conveni

Compartix la notícia

L’Associació Valenciana d’Agricultors assegura que els contractes a temporeres complixen amb les condicions dels convenis laborals i les remuneracions estan per damunt del Salari Mínim Interprofessional. En concret, segons l’Associació, els agricultors cobren una mitjana de 7’40 euros per hora. A més, AVA assegura que les pràctiques abusives són fruit de només uns minoria residual d’empresaris agrícoles.

L’Associació ha respost així a les crítiques de Comissions Obreres del País Valencià que ha acusat els agricultors valencians de contractar temporers per a cobrir la demanda de mà d’obra davant l’inici de la verema per un preu de 4 euros l’hora. En este sentit, l’Associació ha explicat que en termes generals els contractes laborals es duen a terme a totes les garanties i seguint la legislació en matèria de prevenció de riscos laborals.

El president de l’Associació Cristóbal Aguado ha assegurat també que des de la pròpia organització es condemna tota pràctica que no complisca amb la llei o puga resultar abusiva.

Ací pots escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-20-d-agost-2020_md_55461185_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari