La Ribera en bici critica l’excés d’edificació

La Ribera en Bici denuncia l’excés d’edificació a Alzira. L’Associació ecologista assegura que la ciutat ha patit 50 anys de construccions innecessàries com ara els més dels 12 polígons dels quals disposa o les restes del centre comercial de Vilella. Per al col·lectiu ecologista l’Administració hauria de prioritzar el medi ambient i la qualitat de vida de la ciutadania per damunt dels beneficis econòmics.

El col·lectiu d’ecologistes explica que els polígons generen una gran quantitat de residus i subministrament que perjudiquen la ciutat. A més, Ribera en Bici fa referència també a la innecessària construcció d’un quart pont entre Carcaixent i Alzira. Segons l’associació és suficient amb els tres ponts que ja hi ha sobre el Xúquer ja que este quart pont només estalviaria 4 minuts en arribar l’autovia.

D’altra banda, Ribera en Bici fa referència també als diners que ha perdut la ciutadania amb construccions com el que anava a ser el centre comercial de Vilella que al final no es va dur a terme però que va suposar un cost de 30 milions d’euros i un perjudici a la nostra natura.

Escolta el portaveu de l’Associació, Pedro Domínguez, en l’informatiu:

Ir a descargar

Deixa un comentari