Alzira celebra el 9 d’octubre amb el tradicional acte institucional adaptat al covid

Alzira celebra el 9 d’octubre amb el tradicional acte institucional a la plaça de la Constitució. Un any més, el dia dels valencians es celebrarà amb l’ofrena de flors a Jaume I, la lectura dels parlaments i les actuacions de la Colla del Tabal i Dolçaina Les Raboses i a més de la Societat Musical d’Alzira. L’única novetat és que es suprimeix la processó cívica que precedia l’acte.

Tot i això, esta vesprada hi haurà l’actuació del grup de Danses d’Alzira a les 19.30 a la plaça major i esta nit Cactus i Maluks actuaran al recinte firal de la nostra ciutat per obrir boca a una programació cultural carregada de música. De fet demà dissabte, 10 d’octubre la Casa de la Cultura rebrà la primera actuació d’un cicle de cantautors que s’inicia amb l’intèrpret Mara Aranda i l’espectacle Trobairitz i que culminarà els dies 16 i17 d’octubre amb les actuacions de Néstor Mont i Jonatan Penalba.

L’acte institucional s’iniciarà a les 11 del matí i l’aforament estarà controlat amb cadires separades i amb un espai dedicat al públic i altre als convidats. Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda en l’informatiu.

Ir a descargar

Deixa un comentari