fbpx

21 residents completen la seua formació especialitzada al Departament de Salut de la Ribera

Compartix la notícia

21 residents completen la seua formació sanitària especialitzada en el Departament de Salut de la Ribera. Amb ells, ja són 245 del total. I el que és més important, més de la meitat dels nous especialistes formats en la Ribera seguiran vinculats laboralment als centres sanitaris del Departament de Salut en els pròxims mesos.
A diferència d’altres anys, enguany no s’ha pogut realitzar el tradicional acte de comiat dels nous especialistes, per la situació creada pel nou coronavirus. El doctor José Alberto López Baeza, cap d’estudis i president de la comissió de Docència del Departament de Salut de la Ribera, ha destacat que “un 62% dels especialistes es queden a treballar a l’hospital, després de rebre la seua formació”.
Des del Departament de Salut també s’ha destacat que “9 de cada 10 residents tornarien a triar l’hospital d’Alzira per portar a terme la seua especialització”, segons les dades de l’última enquesta de satisfacció realitzada, que apunta una satisfacció global de 8,3 sobre 10, i en la qual s’han valorat especialment aspectes com el suport i la implicació del tutor, el pla formatiu per especialitat, l’assistència a congressos o jornades i la supervisió en les guàrdies.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-2-juny-2020_md_51675332_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari