Alzira estrena hui l’enllumenat nadalenc amb 120 arcs luminosos

Alzira es vestirà de Nadal hui a partir de les set de la vesprada amb la tradicion encesa dels llums de Nadal als carrers de la ciutat. 120 arcs de llum led posaran l’ambient nadalenc a les principals vies comercial de la població.

L’encesa oficial de l’iluminació nadalenca serà a les set de la vesprada a la plaça del Regne. Es tractarà, igual que els últims anys, d’ornamentació amb il·luminació LED de baix consum. Els llums estaran presents a les places i avingudes més comercials. També estaran engalanats els carrers Curtidors, Favareta, Piletes, Pere Esplugues, Colón, Faustino Blasco, així com el parc Pere Crespí, la plaça de Sant Joan i La Garrofera. Precisament, des de la regidoria de serveis urbans s’ha consultat els representants dels comerciants per a decidir carrers i també avançar a hui l’encesa, coincidient amb el black Friday. Els comerciants han volgut que ells llums es repartiren en totes les àrees comercials. Fernando Pascual.

La decoració compta amb més de 120 arcs lluminosos de diferents models, a la nit i durant el matí tindran funció ornamental amb els seus colors. Hi haurà 2 pins lluminosos, 3 cartells, i diverses zones amb cels estrellats amb esferes 3D.

Enguany s’ha decidit suprimir el pi de davant de l’Ajuntament per a millorar l’enllumenat d’altres zones més concorregudes com el carrer Horts dels Frares o la plaça.

L’encesa serà hui a les set a la plaça del Regne, es farà un xicotet castell de focs d’artifici i comptarà amb la música de la colla les Raboses i les falleres majors de la ciutat.

Deixa un comentari