440 pacients de l’Hospital de la Ribera han rebut a casa la seua medicació

Des que es decretara l’estat d’alarma, un total de 440 pacients de l’Hospital Universitari de la Ribera han rebut en el seu domicili la medicació, que havien de recollir en l’Unitat d’Atenció Farmacèutica al Pacient Extern d’este centre sanitari.
D’esta manera, s’ha evitat el trasllat fins a l’Hospital d’Alzira de pacients que, per les seues patologies cròniques, edat o estat de salut, són especialment vulnerables al contagi de la Covid-19.
La implantació d’este sistema de distribució de medicació hospitalària a domicili permet que pacients d’alt risc, com són els oncològics, amb insuficiència renal crònica, esclerosi múltiple o malalties d’immunodeficiència, puguen continuar amb els tractaments que asseguren el control de la seua malaltia, sense veure’s alterat el seu compliment terapèutic.
En concret, les persones que poden beneficiar-se d’este servei de distribució farmacològica són aquelles que han de romandre en aïllament domiciliari, els majors de 60 anys, les dones embarassades o les persones que patixen hipertensió arterial, diabetis, malalties cardiovasculars, malalties pulmonars cròniques, càncer o immunodeficiència.
Este servei seguirà actiu fins que la Direcció General de Farmàcia i Productes Sanitaris de la Conselleria de Sanitat ho considere oportú per l’estat d’alarma.

Si vols escoltar l’informatiu complet: Ir a descargar

Deixa un comentari