500 escolars participen en l’Escola de Riu

Més de 500 xiquets i xiquetes dels centres educatius alzirenys gaudiran fins a finals de juny de l’Escola de Riu. La regidoria de Medi Ambient, amb la col·laboració de les empreses Interpreta Natura i Ok Aventura estan donant a conéixer el riu i els seus voltants, tant la flora i la fauna com passejos en kayak.
L’alcalde de la ciutat, Diego Gómez, ha indicat que s’ha recuperat l’antic port arener per a convertir-lo en un lloc d’accés al riu amb piragües i en el cas de l’escola de riu, que esta siga una escola de valors, diversitat, convivència i un riu per a respectar-lo. L’escoltem.

El regidor de medi ambient, Pep Carreres, també ha recordat els problemes administratius que han tingut per a crear el port així com els actes vandàlics patits. Carreres ha incidit en la necessitat de l’educació mediambiental així com el fet de gaudir d’un riu que minva les altes temperatures. Pep Carreres.

L’alcalde ha avançat que es pretén organitzar activitats per a la ciutadania en festes de Sant Bernat i Carreres ha contat el propòsit d’arribar a acords amb les dos Mancomunitats per a organitzar baixades des de Sumacàrcer a Cullera.
En parlar d’activitats de Sant Bernat, Diego Gómez ha indicat que es volen fer els lliuraments de les insígnies de la ciutat i la d’igualtat. A més, l’experiència de les activitats organitzades, entre les que hi haurà un concert al recinte firal, servirà per a les següents festes en setembre de falles, Verge del Lluch o Art al Carrer.

Deixa un comentari