fbpx

64 voluntaris de Creu Roja atenen a més de 300 famílies alzirenyes

Compartix la notícia

Un total de 305 famílies alzirenyes són ateses actualment per Creu Roja Alzira, gràcies al treball de 64 voluntaris que s’encarreguen d’abastir-les d’aliments i altres productes de primera necessitat.
A més, estan en contacte amb les persones majors i realitzen reforç escolar en línia, per a que els xiquets no perden el seguiment als col·legis. A hores d’ara, el producte que més es necessita és roba de bebè, per als xiquets i xiquetes que han nascut durant l’estat d’alarma.
Precisament la situació de confinament ha fet que participen en Creu Roja moltes persones que abans no podien per falta de temps. De fet, durant este període han augmentat en 44 els voluntaris. A més, algunes empreses alzirenyes han donat aliments a l’associació, així com algunes falles o confraries que han oferit a Creu Roja els productes que ja havien comprat per a les festes. L’organització està oberta a qualsevol ajuda i qualsevol persona que es vulga oferir com a voluntària. Per ficar-se en contacte cal cridar al telèfon 962410974 o enviar un correu a alzirass@cruzroja.es Tot açò ho a explicat a Alzira Ràdio la directora de Creu Roja Alzira, Asunción García.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-27-d-039-abril-2020_md_50466130_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari