Comença la Selectivitat

Els centres d’educació secundària d’Alzira han acollit hui el primer dia de les proves d’accés a la universitat 2020. Unes proves extraordinàries amb només 10 alumnes per aula i amb una sèrie d’inconvenients per la normativa sanitària però també un avantatge, una opció més disponible als exàmens. Enguany a més els alumnes tindran una segona oportunitat d’examinar-se a setembre els dies 8, 9 i 10.
Les proves transcorreran durant els dies 7, 8 i 9 de juliol a tots els centres educatius de la Comunitat. Seran tres dies replets de proves amb uns horaris de la selectivitat que començaran a les 9.30 de matí i que finalitzaran a les 19.15 de la vesprada. Després, els alumnes hauran d’esperar fins a la publicació de les notes de la PAU 2020 que a la nostra comunitat serà el 17 de juliol.

Els centres s’han preparat per a acollir els alumnes amb gel hidroalcohòlic als corredors i una nova normativa de circulació que permet mantindre la distància de dos metres. A més, les aules es desinfecten després de cada examen i també s’ha repartit una mascareta que cada alumne haurà de portar sempre a la boca excepte en el moment en què estiga assegut fent l’examen.

Escolta l’entrevista mantinguda amb la vicedirectora de l’institut rei en Jaume, Macarena Tabacco, en El dia per davant.

Ir a descargar

Deixa un comentari