fbpx

A partir de demà es podrà visitar el cementeri amb un horari concret

Compartix la notícia

El cementeri pot rebre visites des de demà dimecres, però l’horari per a visites es limita de 9 a 13 hores tots els dies de la setmana. El decret de l’estat d’alarma ha obligat a tindre tancades les portes del cementeri municipal, des del passat 14 de març, i ara, que ens trobem en la fase 1 de la desescalada, poden obrir-se de nou.

El recinte s’ha desinfectat per seguir en tot moment el protocol marcat des del Ministeri de Sanitat i s’han senyalitzat els recorreguts a seguir, així com l’entrada i eixida, per tal de poder mantindre la distància social necessària i evitar aglomeracions. La visita al cementeri podrà realitzar-se sense descuidar en cap moment totes les directrius que marquen l’ estat d’alarma en la fase 1: grups de màxim 10 persones, distància d’ almenys 2 metres i la utilització de mascareta.

Fernando Pascual, regidor de Serveis Urbans, demana a la ciutadania “comprensió i col·laboració a l’hora de visitar el cementeri”, ja que també en el cementeri hem de respectar les mesures de seguretat i l’estricte compliment de les recomanacions del Ministeri per a poder fer front a la Covid-19.

Si vols escoltar l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-19-maig-2020_md_51185734_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari