Activitats al voltant del 9 d’octubre

Compartix la notícia

Alzira adaptarà la celebració del 9 d’octubre 2020 a les circumstàncies sanitàries. Així doncs, s’ha programat tota una setmana d’activitats culturals i festives entre els quals es troba el tradicional acte institucional del 9 d’octubre a la plaça de la Constitució, enguany sense cercavila però sí amb el concert de la Societat Musical d’Alzira.

La programació començarà la vespra de la festa amb una actuació del grup de danses d’Alzira i el posterior concert de Pupil·les i Maluks al recinte firal. Els dies 10, 16 i 17 d’octubre la Casa de la Cultura acollirà un cicle de cantautors i el 14 es presentarà el llibre “15 dones valencianes”. A més, el la Societat Musical tornarà a actuar el 17 a la plaça del Carbó. La programació finalitzarà el dia 18 amb una activitat de Contacontes i cantacançons per als més menuts.

Com que els aforaments seran sempre limitats, cal adquirir entrades anticipades a la taquilla del Gran Teatre els dimarts i dijous de 19.30 de la vesprada a 31 de la nit o a través de NOTIKUMI. Tot i això, una hora abans de l’acte també s’obrirà la taquilla del Gran Teatre.

Escoltem el regidor de cultura, Alfred Aranda en l’Informatiu.

      informatiu-migdia-5-d-octubre-2020_md_57462444_wp_1
Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari