ADA Ribera demana mesures que protegisquen el sector agrícola front els de fora de la Unió Europea

Les associacions minoritàries d’agricultors uneixen les seues forces. Des d’organitzacions del primer sector com ADA Ribera reivindiquen la necessitat de dur endavant mesures que protegisquen el sector agrícola espanyol front a l’entrada de cultius de fora de la Unió Europea i amb motiu d’esta demanda han convocat una vaga hui i demà en defensa del sector alimentari.

Des de les organitzacions defensen que existeixen dos greus problemes per al sector primari: el no respecte als interessos dels agricultors i el monopoli en la distribució que concentra el negoci en poques mans. Tots dos derivats de l’acord de lliure comerç que, segons expliquen, repercuteix en els agricultors nacionals.

Per això criden a la ciutadania a sumar-se a la concentració convocada per les associacions agrícoles d’Espanya i que es reunirà demà a les 11 del matí a la Plaça de la Reina de València per reclamar unes condicions justes per als treballadors del camp.

José Vicente Barberà, d’ADA Ribera, ha explicat als micròfons d’Alzira ràdio, algunes de les protestes que posen sobre la taula amb esta vaga.

Categories El Camp

Deixa un comentari