Agenda cultural del cap de setmana

Este divendres 24 de febrer a les 20’30h. Albena Teatre estrena EL MOBLE el que serà el seu 28é espectacle des de que es va crear al 1994. Es tracta d’una comèdia escrita per Yolanda García Serrano i Juan Carlos Rubio, amb la versió valenciana de Juli Disla.

En esta ocasió, Albena ha comptat amb la direcció de Rafael Calatayud, actor director i fundador de la companyia La Pavana, que ha treballat amb Albena amb sèries com Socarrats i Maniàtics.

El seus protagonistes son Cristina Fernández Pintado i Juli Disla. L’obra ens parla de les relacions d’una parella i de com tot pot anar per l’aire amb el muntatge d’un moble d’Ikea com a detonant. L’obra és una versió de la producció “El mueble” de la companyia andalusa Histrión Teatro. En este cas, Rafa Calatayud ha volgut posar atenció en els conflictes de parella, i ha agafat com a referència la pel·lícula de Billy Wilder El apartamento, fent una versió molt personal en clau de comèdia i connectant amb el món d’Albena.

L’estrena de l’espectacle és esta nit al Gran Teatre d’ Alzira, on durant esta setmana s’han fet els ultims assajos L’espectacle també es podrà vore al Teatre Rialto de València del 23 al 26 de març, iniciant a partir d’ací la gira pel Circuit Teatral Valencià.

Demà dissabte a les onze i mitja, la Biblioteca acull un taller de prescripció literaria. Es tracta d’una activitat de foment lector per tal que puguem recomanar llibres que ens ajuden a entendre sentiments universals com l’amistat. Les recomanacions són per a xiquets i xiquetes entre 2 i 7 anys.
Dissabte,torna el jazz de la ma d’Aljazzira Jazz Club. A les set i mitja a la Casa de la Cultura, concert de piano d’Alex Conde.
El pianista valencià Alex Conde, interpretarà obres originals i de compositors com Thelonious Monk o Bud Powell.
Després de 16 anys als EEUU, Conde és un prestigiós pianista internacional de jazz que hui és professor del Berklee College of Music de Boston i que ja ha estat en diverses ocasions a Alzira acompanyant altres músics.
L’entrada, 3 euros.

Categories Cultura Etiquetes

Deixa un comentari