Ajudes de la GV per a la compra de bicis o vehicles elèctrics

Compartix la notícia

La GVA dona una subvenció si et compres una bicicleta, un vehicle elèctric o un kit d’electrificació. Les ajudes ronden entre els 75 i els 250 euros segons el tipus producte i la quantia de la compra. Els vehicles podran adquirir-se només als comerços de la C.V que s’hagen adherit a la convocatòria. L’objectiu de les ajudes és fomentar i donar suport a les maneres de desplaçament sostenible i respectuós amb el medi ambient.

Els comerços que s’han adherit en la nostra ciutat són Casella SL, Feu Vert Alzira, JL Peris Ciclismo S.L. i Moto Recambios V.Ferrer S.L. Cada persona només pot sol·licitar l’ajuda per a un vehicle i un dels conceptes: bicicleta convencional, familiar, elèctrica, VMP o kits d’electrificació. A més, els vehicles subvencionats no podran ser objecte de transmissió a tercers en un termini de 2 anys.

La sol·licitud de les ajudes s’ha de fer de manera telemàtica a través del web de la GVA fins el 20 de novembre. El model de sol·licitud es pot trobar a la seu electrònica de la Generalitat o al web de la Conselleria de Política Territorial, Obres públiques i mobilitat.

Escolta l’informatiu complet:

      informatiu-migdia-25-d-agost-2020_md_55617285_wp_1

Ir a descargar

Compartix la notícia

Deixa un comentari